Stoelmassage

Wat is stoelmassage?
Stoelmassage is gebaseerd op traditionele Japanse drukpuntmassage en wordt over de kleding heen gegeven op rug, nek, schouders, armen en handen. De behandeling wordt uitgevoerd op een speciaal hiervoor ontwikkelde massagestoel en kan worden gezien als een soort onderhoudsprogramma voor het lichaam. Deze massage van 30 minuten voelt heel compleet. Ik combineer stoelmassage graag met technieken uit de Thaise stoelmassage en bamboe stoelmassage.
Stoelmassage is een zeer effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen, de energiebanen beter te laten stromen en het lichaam in balans te brengen. Het geeft een ontspannen en verfrist gevoel. Een opkikker voor lichaam en geest! Met deze massage kunnen klachten als RSI/Cans, vermoeidheid, burn-out of hoofdpijn, verminderd of verholpen worden. Uit onderzoek is gebleken dat men zich na enkele behandelingen fitter en energieker voelt en het ziekteverzuim door stressklachten aanzienlijk daalt.

Wanneer stoelmassage?
Stoelmassage is zeer effectief bij klachten aan nek, schouder, arm, en bij RSI/Cans, stress, vermoeidheid, burn-out en hoofdpijn. Het is het meest effectief om eens in de week/iedere twee weken een stoelmassage te ondergaan.
Enkele voordelen van stoelmassage:

  • Stoelmassage kan over de kleding heen worden gegeven; je hoeft je dus niet uit te kleden;
  • Zittend voelen sommige mensen zich vaak comfortabeler dan liggend;  .
  • De speciale, ergonomische massagestoel ondersteunt alle ledematen; zo kan het lichaam tijdens de massage volledig ontspannen;
  • Er komt geen olie aan te pas; dus geen plakkerig gevoel na een massage;
  • Je kunt na de massage vol energie direct weer aan de slag.

Wanneer geen stoelmassage?
Lees voor het maken van een reservering eerst de contra-indicaties even door, te vinden op de pagina ‘Voor de eerste behandeling…’